16 Şubat 2014 Pazar

Keşke en mutlu anlar hiç bitmese

'Çok güzel bir gündü ' sanırım ben her buluşmamızdan sonra bunu söylüyorum. İstanbul'un en en sevdiğim yerlerinden birinde kahvaltımızı yaptık aslında planımızda sıcak çikolata içmek vardı ( çok güzel yapan bir minik yer var) fakat o kadar doluyduki oraya giremedik:( Sonra sosyal medya üzerinden öğrendim ki benim çook uzun zamandır görmediğim iki arkadaşım oradaymış aslında giremediğimiz iyi olmuş hiç görmeye niyetim yoktu.

Araba kullanırken aklını karıştırdım herbişeyin :) oda 'neden seni dinliyorum ki niye buradan girdik şimdi ' dedi. Bende ' gaz, fren, direksiyon sende' diyerek kendimi savundum. Ama ne yazık ki trafiğe girmiş olduk :( . İstanbul'a aşığım bu bir gerçek ama İstanbul trafiği... Neyse sonuç olarak gideceğimiz yere vardık. Nasıl güzel bir yerdi orası öyle daha öncede gitmiştim ama değiştirmişler. Böyle küçük küçük yan yana U koltuklar koymuşlar hepsinin içinede minicik kalorifer. (Kaloriferin burada önemi çok büyük çünkü İstanbul ansızın yeniden soğudu.) Çayımı içerken hemen yanı başımda boğaz köprüsü manzarası nasılda güzeldi.

Ama sonra vedalaşma vaktimiz geldi.' Her güzel şeyin bir sonu vardır. ' Ama burada sadece güzel bir günün sonu oldu, bizim sonumuz olmayacak her şey çok güzel olacak inşallah:)


2 yorum:

  1. hep böyle mutlu kalın inşallah:)
    uzun zamandır göremiyordum seni sanırım blog adresinde bir değişiklik yapmışsın neyse ki buldum seni diğer yazılarını da en kısa zamanda okuyup yorumlayacağım şimdilik hoşça kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallahh , sende çok çok mutlu kal:)
      evett bir değişiklik yapmıştım neyseki buluştuk:)
      Bekliyorum düşüncelerini hoşçakal :)

      Sil