1 Haziran 2014 Pazar

Endişe

Burayı fazla ihmal ettiğimin farkındayım oysa nasıl da özledim ve neler olup bittiğinide merak ediyorum. Ama bu aralar çok endişeliyim ales açıklandı beklediğim puandan 6-7 puan düşük yaptım yine güzel bir sonuç ama sinirlendim. Şimdi yeni tercihler yaptım sonuçları konusunda çok endişeliyim ve hiç bir şeye zaman ayıramıyorum ne yapıyorum aslında hiç bir şey. Ama düşünmekten konsantre olamıyorum yazmaya yada yazılanları okuyamıyorum aklım karışıyor. Umuyorum ki olumlu, olumsuz bir sonuç alırımda kafamdaki sorular netleşir.

Ayrıca bazı takip ettiğim bloglar kapanmış onun için çok çok mutsuz oldum , bildiğin kahroldum eksikliklerini şimdiden hissettim tamamen döndüğümde (inşallah 2 hafta içinde) eminimki dahada üzüleceğim. Hepinizi özledim :(. En yakın zamanda görüşmek üzere canblogdaşlarım :)


8 yorum:

  1. Merhaba:)
    E o zaman şimdiden tekrar hoşgeldin diyeyim :)

    YanıtlaSil
  2. Umarım sıkıntıların bir an önce geçer ve mutlu bir şekilde bloguna geri dönersin. :)

    Kolaylıklar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden aldığım haberle zaten bir kısım sıkıntım geçti bile çok sevindim :)

      Sil
  3. Canım benim umarım tercih sonuçların olumlu olur. Sakın sıkma o tatlı canını. Hiçbirşey senden önemli değil unutma :)
    Biz seni bekliyoruz burada sen yeter ki güzel haberlerle mutlu mutlu dön :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy ne güzel dilekler ne tatlı bir yorum bu böylee canımm beniimm inşallah :)
      Bende bir an önce tüm benliğimle burada olmak istiyorummm :)

      Sil
  4. canım ya her şeyin hayırlısı olur İnşallah. Biliyorum herkes bunu söylüyor belki duymaktan bile sıkılıyoruz şu hayırlısı olsun lafını ama cidden bir şey oluyorsa da olmuyorsa da vardır bir hayrı. İyi düşünelim iyi olsun de mi;) güzel haberlerini bekliyorum :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm aynen öylee sadece dilde yapılan tercihlerden sonra herşeyin hayırlısı demek kalıyor ama başka bir şey yapamamakta çok can sıkıyorr :) Ama haklısıııınnn biz yine de iyi düşünelim:)

      Sil