4 Nisan 2014 Cuma

Baş Ağrısı

Baş ağrım tuttu yinee hiç hoş bir durum değil geçmiyorr geçmiyorrr! Bugün nikah vardı oraya gittim aman Allah'ım o ne takmış bu ne takmış muhabbetleri beni çileden çıkardı doğrusu. Belkide bu muhabbetleri dinlerken sinirden mi başım tuttu! Neyse unutuyorum şimdi o muhabbetleri . Bütün gün hiç bir şey yemedim bu yüzden böyle oldum ben ufacık bir ses bile nasıl rahatsızlık veriyor, sonra bu saatlerde ki zevkim yazıları okumak tabiki başladım okumaya daha devam edeceğim :)
Geçenlerde yakın arkadaşlarımla buluştum off sanırım benimde bir kim kimdir yapmam lazım böyle anlatınca olmuyorr :( Şöyle özetlemek istiyorum  kimsenin düzgün bir ilişkisi yok ya sallantıda ya bitti yada hiç olmadı . Durum böyle olunca şakayla sende bitir falan dediler ki ben bu şakalarını hiç beğenmedim , daha sonrada farkettimki ben pek birşey konuşamamışım herkes ilişki derdinden bahsediyordu başka bir muhabbet hiç olmadı neden olmadı bilmiyorum böyle en en yakınlarımla buluştuğumda ben ilişkiler dışındada konuşmak istiyorum ama son zamanlarda bu olmuyor nedense buda üzüldüğüm bir nokta. 
Herbişeyim iş dolayısıyla bu hafta sonu şehir dışına çıktı onada üzüldüm ama benim canım kuzenim iki yaşına giriyor onunda doğum günü var yarın tüm vaktimi ona ayıracağım , birde büyük olan var o bıdıkta 4.5 yaşında ikiside benim hayatımın aşkları nasıl tatlılar Allahımm!:) Kız çocuklarını çok severdim ben ama var bu bıdıklar sayesinde erkek çocuklarınada ilgim arttı.
Ve hala başım ağrıyor ilaç bir yarar sağlamıyor böyle saçma bir yazı oldu sanki ama hem dertlerimi tam anlatamasamda paylaşmak istedim hemde baş ağrısıyla bu kadar oluyormuş bir daha yapmam bunu :)

8 yorum:

  1. geçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena insanı hayatta soğutuyor resmen! bazen bende en yakın arkadaşlarımla buluşunca ilişkilerden bahsedilmesini sevmiyorum. Bende hiç anlatmam çok nadir o da sorduklarında yani sadece blog da yazıyorum Xcan'la olanları neden böyleyim onu da bilmiyorum:)
    Herbişeyin'i özle azcık yahu daha tatlı oluyor öyle döndükten sonraki ilk buluşma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canımm, evett neyseki uyku ilaç sorunumu çözdü. Xcanla olanları anlatt çok hoşuma gidiyor , ilişkilerden bahsedilmeside değil mesele aslında benim ilişkimde sorun yok diye ben konuşmuyorum ve ne zaman buluşsak ilişki sorunlarından bahsediyoruz, bir çözümüde yok anlatılanların böyle bir döngü ve bir paylaşım yok başka. Ya anlatamadımda tam yumiyumm :)
      Özledim, özlüyorum :) evet eveet özlemek iyidir:)

      Sil
  2. heyyy geçmiş olsunn. bazen bana da tutar ama böyle geçiyo ya.

    kimi yerde gülen yüz smayli yapmışsın ki, belli ki kötüyken bile gülmeyi biliyorsun. muuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, benimde geçti neyseki bir gün sonunda :)
      aslında düşününce gülsem de gülmesem de baş ağrım geçmeyecek dimi o yüzden ben gülmeyi tercih ediyorum :) (baş ağrısı bir örnekti her olayda uygulamaya çalışıyorum :) )

      Sil
  3. geçmiş olsunnnn :)
    arkadaşlarının şakasını bende sevmedim, aman nazar duası falan oku, okut ne olur ne olmaz.
    yaaa ben erkek çocuklarına daha bi çok bayılıyorumm.. niye bilmiyorum ama öyle işte. kız çocuklarını sevmiyor muyum seviyorum ama erkek çocukları hele de böyle bilmiş tatlı birşeyse beni kimse tutamaz mıncırırım onu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmm :)
      dimi nazara inanırımda ben .
      benimde erkek çocuklarına karşı ilgim artıyor sanırım ama kız çocuklarıda çok şeker oluyor ya :)

      Sil
  4. Geçmiş olsun baş ağrısı çok kötüdür ya :)

    Bende hep kız çocuklarını severdim ama ablam bir erkek doğurdu ondan sonra başka çocuk sevemiyorum zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim evet çok kötü çok!

      Bunun üstünede bir şey denemez , ne güzel özetlemişsin :) Şanslı yeğen :)

      Sil