14 Nisan 2014 Pazartesi

Şifreli Öykü Mimii :)

Sabah uyandı saate baktı , saate bakmasına bile gerek yoktu güneş doğmadan kalkması gerekirken odasına güneş vuruyor Mavi bir gökyüzü bugünde hava çok güzel diyordu. Saati çalmamış yada genç kız kapatıp devam etmişti. Aslında hiç birinin artık bir önemi yoktu okula geç kalmıştı.
Babası kaptandı ve altı ay yine yoktu , annesi de iş sebebiyle bir kaç günlüğüne şehir dışındaydı. Annesine tek başına idare edebileceğini söylemişti ama ne sabah erkenden kalkabildi ne de kahvaltı yapabildi. Okula kahvaltı etmeden gitmesine çok kızardı annesi mutfağa gitti bir Tarçınlı Domates alıp evden çıktı ,en büyük zevklerinden biriydi bunu yemek.
Ne biçim üniversite hayatı bu diye sövüyordu. "Lisede bile böyle erken kalkmıyordum, ev tutmayalım , yurtta kalmayayım dedim ama her günde bu yol çekilmiyor " diye sızlanıyordu kendi kendine. Saate baktı ilk derse yetişmesi artık imkansızdı. Hem sövüyordu hemde seviniyordu . Çünkü marketlerin çoğalmasıyla bakkalcılık bitmişti. İki gün önce otobüsten erken inmişti eve yürüyerek gitmek istemişti ve yolda çok susamıştı bir su için markette sıra beklemek yerine bakkala girmişti ve o da ne ! Çocukluğuna bir anda geri dönmüştü o çok çok sevdiği Yumiyum orada duruyordu hemen bir sürü almıştı. Bugün yine dersi kaçırma bahanesiyle o bakkala yürüdü yumiyumlarını aldı, en çok çileklisini seviyordu. Yumiyum yerken çocukluğuna dönmesi bir de havanın güzel olması onu cezbetmişti. Bugün okula gitmemeye , çocukluk arkadaşlarıyla buluşmaya karar verdi. 
Hemen Burcuyu aradı oda diğer arkadaşına haber verdi ve üç çocukluk arkadaşı yine bir araya gelecekti. Çocukken gittikleri bir park vardı keresteden yapılmış masalar vardı o parkta birini pembeye boyamışlardı en son buluşmalarında sonrada madem kereste masamızı pembeye boyadık bundan sonra buraya Pink Timber diyelim ve buluşma yerimiz burası olsun demişlerdi. Onlar çocukken üçümüzden başkası bu gruba giremez Dördüncü Tekil Şahıslara yer yok demişti ve hiç ayrılmamışlardı, işleri dolayısıyla çok sık görüşemiyorlardı fakat bu samimiyetlerine, dostluklarına hiç engel olmadı. Şimdi Pembe kereste masalarında oturmuş çaylarını içiyorlar ve hasret gideriyorlardı.

Bu Mim için Tarçınlı Domates'e çok teşekkür ederim çok keyif aldım.
Adı geçen arkadaşlarım mimlendinizz:)

14 yorum:

  1. Çok beğendim, çok güzel olmuş. :)

    Ellerine sağlık. :)

    Yarın ilk işim kahvaltıda tarçınlı domates yemek olacak. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmm , bende çok keyif aldımm:)

      ahaha hadi bakalım afiyet olsun :))

      Sil
  2. Hihihiii

    Çookk güzeeel :)))

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş Kelebenk, isimleri çok güzel bağlamışsın, yeteneğine sağlık :))

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ki bu ama :)
    ben daha yapamadım ama.. mimler birikti kaldı öyle.

    - ben mavi. - (ya hep ya hiç).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ki :)
      zaman bulunca yap sende , seninki de çok güzel olur hem.

      Sil
  5. Güzel olmuş, bende beceremedim yaw :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm becerirsin ya :) bende yapamam diye düşündüm ama içime sindi:)

      Sil
  6. Beni mimlemişsin ama henüz yapamadım kusuruma bakma olur mu :) Bir de seni mimledimm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben girmeyeli yapmışsın :)
      en kısa zamanda bende yapacağım :)

      Sil
  7. yaaa Kelebenk çok güzel olmuş buuu :) çok güzel bağlamışsın her şeyi bende böyle bir yetenek olduğunu sanmıyorum ama senin için deneyeceğim bunu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canımm :)
      dene yumiyuum eminim yapaarsınn bende hiç hiç düşünmezdim güzel bir şey olacağını ama oldu gibi çok eğlendim :)

      Sil