8 Nisan 2014 Salı

Bahar yorgunluğundan kurtuluş :)

Baş ağrılarımdan sonra bahar yorgunluğu herhalde hep bir uyku halindeydim , dün kendime geldim enerji doluydum.  Dün gece can sıkıntısından saçlarımla uğraşmaya başladım bir sene kadar önce sanırım kahküllerim vardı ama sonra bin pişman oldum ki beğenmişti herkes ama ben rahat etmedim şimdi uzadılar neyseki çenemi geçtiler bende diğerlerini arkadan topladım böyle küt gibi nasıl durur diye saçımıda kesmiş gibi duruyodu herbişeyime attım resmi hemen, uyuyodu gerçi o (kıyamam ya çalışıyo napsın benim gibi işsiz güçsüz değil :) ) sonra o da bu sabah görrmüş inanmamış kestiğime inandırmak için baya çabaladım sonunda beğendim demeye korkuyorum kestirirsin diye dedi :) (kısa saçı hiç sevmez ) bende itiraf ettim tabi kesmediğimi bunun üzerine oda beğendiğini söyledi yıllar geçtikçe değişiyor düşünceleri tabi. Ben kırıklarımı aldırsam dayanamazken artık kısa saçıda seviyor sanırım :)
Sonra geçen yazımda bahsetmiştim kuzenimin oğlunu görmeye gittim 9 aylık kendisi büyüdükçe oyunlarıda güzel oluyo onunla da bir güzel özlem giderip enerjimi attıktan sonra sırada öğrencim vardı. Sınavı vardı ve çok korkuyodum naptığına dair çünkü kendine hiç güveni yok :( 45miş ingilizcesi ilk dönem çok zorlandım bir şeyler katabilmek için bana 50 aldığını söyledi şoklara girdim ! Hiç bir şeymi katamadım diye halbuki şaka yapıyormuş bana 75 almış gerçi bence oda düşük ama çok sevinçliydi kendisi. Onunlada bugünkü dersi bitirdikten sonra diğer öğrencimden haber aldım denemelerinden çok iyi sonuçlar almış matematikten ilk defa 2 yanlış çıkardım diye mutluydu oda. Onları mutlu görünce ben daha çok sevindim .

Kardeşimde gaza gelmiş bir şekilde beni ders çalıştır diye geldi onuda çalıştırdım ama artık halim kalmadı :)
Şimdide kahvemi hazırladım. Laptop , yatak , dizi üçlüsünü yapıcam tabiiki önce blog yazılarını okuyacağım :)
Şimdilik bu kadar :)

10 yorum:

  1. Aaaah ah o kahküllerden ben ne çekiyorum :(
    Bundan yaklaşık 6 ay önce upuzun saçlarımı bir tarafı öne doğru uzayan küt kestirdim, şekli bozulunca da gidip düz kestirdiğim yetmiyormuş gibi bir de kahkül kestirdim. Çok da zor uzuyorlar, her sabah lanet okuyorum resmen. bir daha tövbeeee :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok zor uzuyorlar bende hep uzun kullandığım için saçlarıma kıyamıyorum bari kahkül kestiriyim demiştim bir daha demem herhalde :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. aa bakıyorum hemen , en kısa zamanda yapıyorum :)

      Sil
  3. sevgilinin tepkisi çok iyi ya :) begendim dersem kestirmenden korkuyorum falan :D

    YanıtlaSil
  4. Miimlendinn diye yazdıydım gelmedi mi ???

    YanıtlaSil
  5. Xcan'da da uzun saç takıntısı var asla istemiyor kısaltmamı neden böyleler kii :)
    ve yine aynı şekilde yıllar geçtikçe değişen fikirler hepsi mi aynı bunların (:
    başarılı bir öğretmensin öğrencilerinin gelişimlerinden belli Maşallah diyelim kem gözlere şiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy yumiyum seni görünce çok sevindim :)
      neden böyle bi takıntıları var bende bilmiyorum :)
      evet demekki hepsi aynıı :)
      teşekkür ederimm inşallah iyi olurlar:))

      Sil