29 Nisan 2014 Salı

Ayrılık :(

Babam iş dolayısıyla son 5,6 yıldır yurtdışına çıkmaya başladı bir hafta falan kalıp geliyor. Bu duruma zamanla alıştım elbette çok özlüyorum hala ama alıştım. Yurtdışında kuzenleri var annemin ikiside arka arkaya  yıllarda düğün yaptı ona gittiler annem ve babam bu senede bir şey çıktı yine halamla ve dedemlerle beraber bir tur yine bir haftalık. Geçtiğimiz iki sene üzülüyordum ama öyle yoğundumki sabah okula çıkıyordum eve gelincede iki kız kardeşim var onlarda okuldan geliyorlar bazen benden önce bazen sonra onlarla yemek yapıyorduk. Mezun olunca ales falan derken bu senem evde geçiyor ve benim içim öyle kötü ki şu anda gidişleri. Ben sabah kaçta kalkarsam kalkıyım kahvaltı masası hep hazır olurdu annem her sabah erkenden uyanır o yüzden onu hep uyanık bulurdum salonda beni bekler. Annem hep buruk son bir haftadır bizi bırakacak diye , gezmeye gidiyor diyede ben "alıştık zaten iki senedir gidiyorsunuz niye üzülüyorsun üzülme biz kız kıza parti yapacağız" deyip gülüyorum ama sanırım yoğun olunca bir haftayı farketmiyormuş insan bu sefer çok kötüyüm yarın annemin uçağı kalkıcak ve yarın gece ben tek olucam sabah kalktığımda kahvaltıda hazır olmayacak tamam kahvaltı olmasın ama salonda annem beni bekliyoda olmayacak. İnsan gezmeye gider diye üzülür mü? Annem üzülüyor. Ama sanırım bu sefer ki ayrılığımız annemden çok beni üzüyor.

8 yorum:

  1. Kelebenk, üzülme lütfen. Bak annen gezmeye gidiyormuş. Yeni yerler görecek. Çok güzel vakit geçirecek. Sen üzüldüğünü belli edersen onu da üzersin ki. Bak kız kardeşlerin varmış. Üçünüz başbaşa ne güzel zamanlar geçireceksiniz. :)

    Benim annem ve babam da şu anda Amerika'da iş seyahetideler ve yaklaşık dört ay kalacaklar. Bir ayı bitti, kaldı üç. Kardeşlerimle kalıyoruz şimdi. O kadar eğleniyoruz ve mutluyuz ki. :)

    Üzme kendini. Çabucak geçsin bu tatil hepiniz için. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ne güzel yazmışsın evet tabii yeni yerler görecek bende belli etmemeye çalıştımm bu yüzden bu gece ilk gecemizi geçiriyoruz kardeşlerimle bakalım daha öncede gittiler aslında alışmıştık ama geçen yaz yeni taşındık bir de herhalde onundamı etkisi var ? :)

      Sizde en yakın zamanda kavuşursunuz umarım :) Sizin ayrılığınız çok uzunmuşş ama ne güzel eğleniyorsunuz:)

      Evett hemen geçsin bitsin :)

      Sil
  2. Yaa kıyamam sizee :) Aynı evde yaşamaya alışınca insan eksik hissediyor. Hayırlısıyla kavuşun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıydılar bizeee :( Koca kız oldum alışmam lazım aslında , evlilik konusu açılınca annem hemen ağlıyordu bugün ilk kez öyle kötü hissettim bende, on güncük ayrı kalamazken nasıl bırakcam diye :) İnşaaallaah :)

      Sil
  3. Yaa annesiz kalmak çok kötü bendr her sabah annemin kızarmış ekmek kokusuyla uyanmaya alışmıstım şimdi çalan iğrenç zil sesine katlanıyorum. Ama güzel ya kız kıza kalıcaksınız hem dönücekki sayılı gün çabuk geçer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet çok kötü neyseki geçip gitti günler neredeyse , ben hiç ayrı kalmadım bide annemle lise ve üniversitede de ailemin yanındaydım hiç zil sesiyle uyanmadımda , sende kavuşş inşallah :)

      Sil
  4. kıyamam sana ya ne kadar da üzülmüşsün ve ben bu süreçte yoktum buralarda :( gerçekten zor oluyor şu an bende ablamla yalnızım evde. bizimkiler düğüne gittiler 10 gün yoklar ev garip bir sessizlik içinde en zor kısmı bu sanırım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi geldiiin yaa yeterki :) en zor kısmı o yumimmm ev sessizdi resmen , sende kavuş en yakın zamandaaa :(

      Sil