10 Temmuz 2014 Perşembe

Ben ne istiyorum ?

Evett en beklenmedik anlarda gelen telefon :) Şimdii ben bir iş ile uğraşıyorum he evet oluru yok gibi şu anda sertifikayı alamayacak gibiyim ama olsun, tam olarak bir hafta sonra netleşecek :) Bende o netleşene kadar iş aramayacağım dedim sinirlerimde bozulmuştu istediğim olmadığı için sonra bir telefon geldi o sırada telefondaydım kaçırdım o aramayı iki gün sonra yine aynı numarayla aynı olayı yaşadım. Sonra geri dönüş yaptım artık birde baktımki bir genel müdürlük neyse neden olduğu sistemde yazmıyor bir daha aranırsınız dendi kapattım :) Sonunda yine o numara aradı ve açtım şöyle şöyle cvnize ulaştık falan şu iş var sınav var olur mu ? Ben tabiiki çok şaşırdım okadar uğraşlarım sonucu cevap alamazken bu sefer iş aramadığım an sınava çağrıldım.

İşte bugün de o sınavdaydım , güzel geçti bir hafta içinde netleşir dendi. Daha sonra mülakatlar falan filan. Yani ya bir hafta sonra ikisi olacak ya biri ya daaa hiç biri :) Merak içindeyim sizde merak edin :)


Annemler de şaşkın bir o sertifika için uğraşıyorsun bir sınava gidiyorsun ne istediğini bilmiyorsun diye :) Ama beni anlamıyorlar ki e o sertifika olmasa sonuçta bir iş bulmam lazım artık yeter yani! Böyle bir fırsat geçmişkende değerlendirmem lazım tabiki! Neyse durumum budur bakalım neler olcak :)

10 yorum:

  1. Ama haklısın ya boş durmaktansa bi şans gelmiş ayağına kadar niye yok diyeceksin ki :)
    inşallah sonuç istediğin gibi olur ki :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi yani içimde kalmasın :) İnşallah bakalım :*

      Sil
  2. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı olmuş seninki.
    Hakkında hayırlısı olur inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evett tamda öyle oldu , teşekkür ederim inşallah :)

      Sil
  3. hadi hayırlısı Kelebenkim İnşallah olur yaaa bak bende heyecan yaptım şimdi :) sonucu hemen yaz olur mu bol şans:* :) hem bizimki ne istediğini bilmemekten değil seçeneklerimizi artırmak istememizden ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa bende heyecanlandımki bakalım yumim nolcak :) yazarım tabii :* heh bencede seçenek arttırmak yani dimi , annemler anlamıyor işte :)

      Sil
  4. B planı olsun diyorsun :) Hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle :) Teşekkür ederimm, bakalım :)

      Sil
  5. Bence de değerlendirmelisin tatlım. Aslında ne istediğini bilmemek de sayılmaz bence. Kendine seçenekler oluşturman iyi olabilir.
    Umarım senin için hangisi hayırlı olacaksa ve seni mutlu edecekse o olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet seçeneklerimi arttırmak istedim bendee yaptımda bakalım :)
      Kesinlikle yaa mutlu olmayacaksam hayırsızsa ikiside olmasın zaten aman:)

      Sil