19 Aralık 2015 Cumartesi

ENGELLER


EN BÜYÜK ASKER

Sözümüz,  nişanımız oldu ama herbişeyimle aramda tek engel var evlenmek için demiştim ya hani o engelde askerlik  üniversite, iş hayatı derken askerlik konusu hep bir adım gerimizde kaldı bizim şimdiye kadar ama artık engel olduğu içinde yapılması gerekiyordu. Nereye düşeceğini öğrenene kadar korku dolu anlar yaşadım hep. Sonra açıklandı, zaman o kadar hızlı geçtiki o gün geldi çattı.
Askere gitti benim en sevdiğim. 8 yıldır birlikteyiz biz bilenler bilir. Şimdi öyle zor geliyor ki bana daha yeni gitti.
Ve ben bundan sonrasının nasıl geçeceğini merak ediyorum. Neyseki telefon serbest konuşuyoruz falan ama ne bileyim sonuçta yok işte.
Zaman çok hızlı geçiyor diyorlardı ya hani , geçsin o zaman ya da ben uykuya dalayım ve uyandığımda gelmiş olsun :(

18 Aralık 2015 Cuma

Resmen Nişanlandım

HEY !
Haberlerim var. Babamı ikna etmeye çalışıyorum diye bahsetmiştim daha öncesinde onu başardım. Sözlendik sonra aniden nişana karar verildi okadar hızlı olduki bazı sebeplerden dolayı on gün icinde benim herseyi halletmem gerekiyordu. Bu on gün içinde nişan yerinide ayarladık, nişanlıkta diktirdik, bohça alışverişlerinide tamamladık. Herbiseyimle bu sıralarda bazen soğuk anlarda yaşadık ama herşey güzel bir sekilde sonuclandı. Tam istediğim gibi nişanlığımda oldu, nişanımda oldu. Şimdi sırada düğün hazırlıkları var ama bizim aşmamız gereken son bir engel var:( Ondan sonra her şey güzel olacak insallah. İs hayatindada öğretmenler odasında gayet mutluyuz ama yönetime gelince eh yani.... Hayatım şimdilik böyle dostlarım:)